This website requires Javascript for some parts to function propertly. Your experience may vary.

RegioBank Zakelijk | Jager Financieel Advies

Cookies 🍪

Wij gebruiken cookies waarvoor we jouw toestemming vragen. Lees meer

Jager

Ook voor jouw

Zakelijke vraagstukken

Zijn wij jouw zelfstandig adviseur.

Bij ons kan je terecht voor

Bedrijfshypotheek

Bij Regiobank kunt u een bedrijfshypotheek afsluiten voor het kopen, bouwen, verbouwen of herfinancieren van een bedrijfspand. Wij kijken graag samen met u naar het maximale hypotheekbedrag en de mogelijkheden. Dit ligt bij RegioBank tussen € 50.000 en € 1 miljoen.

Zakelijk krediet

Soms heeft u extra financiële ruimte nodig voor uw bedrijf. Bijvoorbeeld wanneer u een nieuwe voorraad voor uw winkel wilt kopen of lang moet wachten op openstaande facturen. Met een zakelijk krediet kunt u tot een afgesproken bedrag rood staan op uw zakelijke rekening. Dat noemen we Rekening-courant Krediet.

Zakelijk betalen

Met onze rekening speciaal voor ondernemers kunt u zakelijk bankieren zoals u dat zelf wilt. U regelt uw bankzaken snel en gemakkelijk met internetbankieren of onze app. Wilt u hulp of persoonlijk advies? Dan kunt u altijd terecht bij ons.

Laat uw contactgegevens achter, wij nemen vrijblijvend contact op!

Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en beantwoorden graag de vragen die u nog heeft!

Direct contact

Marietje Hegeman

RegioBank

Maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00

Al vijf jaar de beste bank van Nederland

In het jaarlijkse panelonderzoek van de Consumentenbond (juli 2021) onder 12.000 consumenten beoordeelden klanten ons met een 9,7 voor algemene tevredenheid. Ook op de andere onderdelen werd RegioBank -voor het vijfde jaar op rij- als beste beoordeeld.

Wij zijn dichtbij en betrokken

RegioBank kiest bewust voor kantoren in dorpen en kleine steden. Want in heel Nederland verdienen mensen een bank in de buurt. Wij zijn jouw Zelfstandig RegioBank Adviseur in Vriezenveen, Westerhaar en Wierden. We weten wat er speelt in jouw omgeving. We nemen de tijd voor je. Gewoon, een goed gesprek met een kop koffie. Op deze manier kunnen we je echt advies op maat geven.

Alles onder één dak

Je kunt bij ons terecht voor betalen, sparen en jouw hypotheek. Zowel voor jezelf als jouw bedrijf. En je regelt het zoals jij dat wilt. Op kantoor, thuis via internet of onderweg via onze Mobiel Bankieren app.

Begrijpelijke oplossingen voor betalen, sparen, alles

Begrijpelijke oplossingen voor betalen, sparen en hypotheken.
Wij brengen jouw financiële vragen terug naar begrijpelijke oplossingen. Daarbij houden wij het simpel: gewoon goede producten en een heldere uitleg over de mogelijkheden. Zodat je goede keuzes maakt en een goed gevoel heeft over jouw geldzaken. Daar staan wij voor.