This website requires Javascript for some parts to function propertly. Your experience may vary.

Zakelijke Verzekeringen | Jager Financieel Advies

Cookies 🍪

Wij gebruiken cookies waarvoor we jouw toestemming vragen. Lees meer

Jager

Jouw risico's inperken

met onze

zakelijke verzekeringen

Zakelijke verzekeringen

Als ondernemer wil je goed verzekerd zijn. Daarom hebben we onze zakelijke verzekeringen volledig afgestemd op de praktijk. Zo kun jij onbezorgd zaken doen, terwijl je bedrijf, je vastgoed, vervoer, transport en materieel optimaal verzekerd is. Hier is maatwerk voor nodig. Hiervoor zit je bij ons aan het juiste adres.

Onze adviseurs

Onze adviseurs begrijpen dit als geen ander! Je wil jezelf niet bezighouden met allerlei vragen over verzekeringen, pensioenen, hypotheken en financiële planning. Je wilt oplossingen! Oplossingen, die bij jou passen en zoveel mogelijk risico’s vermijden.

Een sparring partner

Om je goed te kunnen adviseren, is het belangrijk dat wij zowel jou als jouw onderneming goed kennen. Vanuit deze vertrouwensband zijn wij het hele jaar door jouw sparringpartner en kun je altijd rekenen op advies dat past bij jouw manier van ondernemen. Want verzekeren is een oplossing, maar verzekeren is niet altijd dé oplossing.

Het begint met het (her)kennen van jouw risico’s. Neem daarom contact op met Jager Financieel Advies om te kijken welke oplossing het beste bij jouw onderneming past. Want wij begeleiden je ook bij risicoanalyse en risico- beheersing binnen jouw onderneming en daarbij nemen we je zoveel mogelijk werk uit handen. Wij geven je graag een deskundig en onafhankelijk advies in begrijpelijke taal.

Een greep uit de meest voorkomende zakelijke verzekeringen

Inventaris

Gebouwen

Wagenpark

Aansprakelijkheid

Bedrijfsschade

Milieuschade

Bouw & Montage

Ziekteverzuim

Motorrijtuigen

Arbeidsongeschiktheid (AOV)

Direct contact

Annie Rasho

Zakelijke Verzekeringen

Maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00