This website requires Javascript for some parts to function propertly. Your experience may vary.

Particuliere verzekeringen | Jager Financieel Advies

Cookies 🍪

Wij gebruiken cookies waarvoor we jouw toestemming vragen. Lees meer

Jager

Jouw risico's inperken

met onze

particuliere verzekeringen

Particuliere verzekeringen

De noodzaak voor het afsluiten van een verzekering wordt bepaald door de mate waarin je risico wilt en kunt lopen. Je kunt bij ons terecht voor hulp om het risico in te schatten.Verzeker niet te weinig maar ook niet te veel!

Een goede verzekering is afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Hierdoor verzeker je alleen wat voor jou noodzakelijk is. Dat betekent niet te veel verzekerd maar ook niet te weinig. Jager Financieel Advies adviseert je over de juiste verzekeringen voor jouw situatie. We helpen je naar de juiste en beste oplossing.

Een greep uit de meest voorkomende particuliere schadeverzekeringen…

Woonhuis

Je huis is je veilige plek en daar wil je natuurlijk goed voor zorgen. Met de woonhuisverzekering (=opstalverzekering) is je woning gewoon goed verzekerd tegen schade.

Inboedel

Je bent gehecht aan je spullen. Met een goede inboedelverzekering verzeker je de bezittingen tegen schade of diefstal.

Aansprakelijkheid (WA)

Veroorzaak je, of je kind, schade bij iemand anders en ben je aansprakelijk? Dan kan diegene een schadevergoeding van je eisen. Met de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren ben je hiervoor verzekerd.

Motorrijtuigen

Heb je aan de wettelijk verplichte WA motorrijtuigenverzekering genoeg? Of wil je je motorrijtuig zo uitgebreid mogelijk verzekeren? Met de vele dekkingsmogelijkheden stel je eenvoudig je persoonlijke motorrijtuigenverzekering samen.

Rechtsbijstand

In je recht staan wil nog niet zeggen dat je je recht ook altijd krijgt. In een samenleving die steeds juridischer wordt, is rechtshulp al lang geen luxe meer. In allerlei situaties kun je in een conflict met anderen terecht komen. Omdat je werkt, bezit hebt, aan het verkeer deelneemt, een huis hebt of huurt of omdat je burger ten opzichte van een overheid bent! Daarom is het belangrijk een goede rechtsbijstandverzekering te hebben.

Reis

Je vakantieplezier en waardevolle spullen bescherm je het beste met een goede doorlopende reisverzekering. Diefstal van bagage, onverwacht in het ziekenhuis belanden of een ongeval. Het zijn zaken die je vakantie goed kunnen verpesten. En je vaak ook nog eens veel geld kosten. Je vakantie of reis moet dus goed verzekerd zijn.

Direct contact

Renate Hol

Verzekeringen

Maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00