This website requires Javascript for some parts to function propertly. Your experience may vary.

Regiobank | Jager Financieel Advies
Jager

Wij zijn jouw

Regiobank Adviseur in

Vriezenveen, Wierden en Westerhaar.

Bij ons kan je terecht voor

Betalen

Een compleet en voordelig betaalpakket om uw geldzaken te regelen zoals u dat wilt. Ook voor verenigingen en stichtingen zonder winstoogmerk of uw MKB/ ZZP betaalrekening kunt u bij ons terecht.

Jeugd

Het kan weer bij ons! Zilvervloot Sparen. Een spaarrekening voor uw kind of kleinkind tot 18 jaar met zeer aantrekkelijke rente en premie tot 10%. Een ideaal cadeau bij de geboorte van een (klein)kind.

Overstappen

Het kan weer bij ons! Zilvervloot Sparen. Een spaarrekening voor uw kind of kleinkind tot 18 jaar met zeer aantrekkelijke rente en premie tot 10%. Een ideaal cadeau bij de geboorte van een (klein)kind.

Direct contact

Majorie Jager

Regiobank

Maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00

Al vijf jaar de beste bank van Nederland

In het jaarlijkse panelonderzoek van de Consumentenbond (juli 2021) onder 12.000 consumenten beoordeelden klanten ons met een 9,7 voor algemene tevredenheid. Ook op de andere onderdelen werd RegioBank -voor het vijfde jaar op rij- als beste beoordeeld.

Stap eenvoudig over naar de Regiobank

Overstappen naar de Regiobank is heel eenvoudig. Bij Jager Finaniceel Advies helpen we jou om eenvoudig over te stappen. Bij het openen van een rekening vragen we de Overstapservice aan. Al je incasso's worden 13 maanden lang automatisch doorgestuurd naar je nieuwe rekening. Daarnaast krijgen incassanten een seintje dat je een nieuw rekeningnummer hebt. Je hoeft zelf alleen je vrienden, familie, de Belastingdienst en je werkgever te informeren.

Wij zijn dichtbij en betrokken

RegioBank kiest bewust voor kantoren in dorpen en kleine steden. Want in heel Nederland verdienen mensen een bank in de buurt. Wij zijn jouw Zelfstandig Regiobank Adviseur in Vriezenveen, Westerhaar en Wierden. We weten wat er speelt in jouw omgeving. We nemen de tijd voor je. Gewoon, een goed gesprek met een kop koffie. Op deze manier kunnen we je echt advies op maat geven.

Alles onder één dak

Je kunt bij ons terecht voor betalen, sparen en jouw hypotheek. Zowel voor jezelf als jouw bedrijf. En je regelt het zoals jij dat wilt. Op kantoor, thuis via internet of onderweg via onze Mobiel Bankieren app.

Begrijpelijke oplossingen voor betalen, sparen, alles

Begrijpelijke oplossingen voor betalen, sparen en hypotheken.
Wij brengen jouw financiële vragen terug naar begrijpelijke oplossingen. Daarbij houden wij het simpel: gewoon goede producten en een heldere uitleg over de mogelijkheden. Zodat je goede keuzes maakt en een goed gevoel heeft over jouw geldzaken. Daar staan wij voor.