This website requires Javascript for some parts to function propertly. Your experience may vary.

RegioBank Particulier | Jager Financieel Advies

Cookies 🍪

Wij gebruiken cookies waarvoor we jouw toestemming vragen. Lees meer

Jager

Wij zijn jouw

zelfstandig RegioBank Adviseur in

Vriezenveen, Wierden en Westerhaar.

Bij ons kan je terecht voor

Betalen

Een compleet en voordelig betaalpakket om uw geldzaken te regelen zoals u dat wilt. Ook voor verenigingen en stichtingen zonder winstoogmerk of uw MKB/ ZZP betaalrekening kunt u bij ons terecht.
✓ Overstap is zo geregeld
✓ Mobiel bankieren
✓ Roodstand mogelijkheid
✓ Geld storten en opnemen op kantoor mogelijk
✓ €2,75 per maand inclusief betaalpas en spaarrekening

Jeugd

Hoe leer ik mijn kind veilig pinnen? En wat de waarde van geld is? JongWijs is een speciaal pakket waarmee u uw kind kunt leren wat goed sparen en verstandig uitgeven is. Ook u als ouder helpen we met praktische tips die passen bij de leeftijd van uw kind.✓ Het aanhouden van de betaalrekening en betaalpas is gratis
✓ Uw kind krijgt ieder jaar leuke en leerzame tips per post. Onze tips groeien mee met de leeftijd
✓ Welkomstcadeau voor uw kind
✓ Gratis betaal- en spaarrekening tot 27 jaar!

Overstappen

Wilt u met uw betaalrekening overstappen naar RegioBank? Maar ziet u op tegen het gedoe en regelwerk eromheen? Niet nodig! Dankzij de Overstapservice is het tegenwoordig een stuk gemakkelijker om van bank te veranderen. Bovendien blijft al uw betalingsverkeer ondertussen soepel doorlopen!

✓ Incasso's gaan automatisch over
✓ Uw zelfstandig adviseur geeft uw nieuwe rekeningnummer door

Laat uw contactgegevens achter, wij nemen vrijblijvend contact op!

Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en beantwoorden graag de vragen die u nog heeft!

Direct contact

Majorie Jager

RegioBank

Maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00

Al vijf jaar de beste bank van Nederland

In het jaarlijkse panelonderzoek van de Consumentenbond (juli 2021) onder 12.000 consumenten beoordeelden klanten ons met een 9,7 voor algemene tevredenheid. Ook op de andere onderdelen werd RegioBank -voor het vijfde jaar op rij- als beste beoordeeld.

Stap eenvoudig over naar de RegioBank

Overstappen naar de RegioBank is heel eenvoudig. Bij Jager Finaniceel Advies helpen we jou om eenvoudig over te stappen. Bij het openen van een rekening vragen we de Overstapservice aan. Al je incasso's worden 13 maanden lang automatisch doorgestuurd naar je nieuwe rekening. Daarnaast krijgen incassanten een seintje dat je een nieuw rekeningnummer hebt. Je hoeft zelf alleen je vrienden, familie, de Belastingdienst en je werkgever te informeren.

Wij zijn dichtbij en betrokken

RegioBank kiest bewust voor kantoren in dorpen en kleine steden. Want in heel Nederland verdienen mensen een bank in de buurt. Wij zijn jouw Zelfstandig RegioBank Adviseur in Vriezenveen, Westerhaar en Wierden. We weten wat er speelt in jouw omgeving. We nemen de tijd voor je. Gewoon, een goed gesprek met een kop koffie. Op deze manier kunnen we je echt advies op maat geven.

Alles onder één dak

Je kunt bij ons terecht voor betalen, sparen en jouw hypotheek. Zowel voor jezelf als jouw bedrijf. En je regelt het zoals jij dat wilt. Op kantoor, thuis via internet of onderweg via onze Mobiel Bankieren app.

Begrijpelijke oplossingen voor betalen, sparen, alles

Begrijpelijke oplossingen voor betalen, sparen en hypotheken.
Wij brengen jouw financiële vragen terug naar begrijpelijke oplossingen. Daarbij houden wij het simpel: gewoon goede producten en een heldere uitleg over de mogelijkheden. Zodat je goede keuzes maakt en een goed gevoel heeft over jouw geldzaken. Daar staan wij voor.