This website requires Javascript for some parts to function propertly. Your experience may vary.

25 jaar Jager | Jager Financieel Advies

Cookies 🍪

Wij gebruiken cookies waarvoor we jouw toestemming vragen. Lees meer

Jager

Wij vieren

dit jaar ons

25-jarig bestaan!

Wie jarig is trakteert!

Daarom hebben we vanaf april een maandelijkse winactie! Houd hiervoor onze social media goed in de gaten via Jager Financieel Advies | Westerhaar | Facebook
Hieronder vind je ook een link naar de actie!

Verdere feestelijkheden:

Naast deze winacties, zullen wij ook veel andere leuke dingen door het jaar heen organiseren.

  • Speciale evenementen voor bestaande klanten

  • Klanten van het eerste uur worden in het zonnetje gezet

  • Een mooie terugblik op 25 jaar Jager

  • Buurtzame initiatieven

  • (Opnieuw) voorstellen van ons team

Hou deze pagina en onze Facebook dus goed in de gaten de komende tijd!

Unieke Jager hangmat! (oude actie)

We vieren dit jaar ons 25-jarig bestaan met geweldige acties. Voor de vakantie hebben we een heel gaaf cadeau weg te geven. Lekker zorgeloos in de zon liggen? Dat gaat makkelijker als je weet dat je verzekeringen, bankzaken en hypotheek goed geregeld zijn! Als klant van Jager Financieel Advies kun je hier van uit gaan. Om dit nóg prettiger te maken geven wij een prachtige Jager hangmat weg aan een gelukkige! Wat moet je doen? Klik op de link!

25 Randrock munten (oude actie)

We hebben als trotse sponsor van Randrock een hele gave actie! We geven namelijk maar liefst 25 munten weg voor dit mega gave festival om ons 25-jarige jubileum te vieren!
Dit festival wordt al jaren bij 'ons' op het plein gehouden. Op deze geweldige foto zie je zelfs nog ons oude logo op het pand! Elk jaar is het genieten en ook dit jaar belooft het weer een geweldig feest te worden! Lees hieronder hoe je meedoet!

Old Pulteney 25 (oude actie)

Alles wat tijd krijgt om te rijpen, wordt beter!

Dat geldt zeker voor onze dienstverlening, waarbij we al ruim 25 jaar persoonlijk contact en het ontzorgen van onze klanten hoog in het vaandel hebben!

Datzelfde geldt natuurlijk ook voor deze prachtige whisky. Een 25-jarige whisky uit de Schotse highlands. Door Old Pulteney op Amerikaans eiken en spaanse Oloroso sherry vaten gelegd om daar 25 jaar te mogen rijpen. Een prachtige fles! Hoe je hier kans op maakt? Dat lees je op onze Facebook pagina!