This website requires Javascript for some parts to function propertly. Your experience may vary.

Verduurzamen, loont dat? | Jager Financieel Advies

Cookies 🍪

Wij gebruiken cookies waarvoor we jouw toestemming vragen. Lees meer

Jager

Wij helpen bij de financiering

Iedereen heeft te maken met sterk gestegen kosten van energie voor de verwarming van de woning. Zelfs nu het weer nog “zacht” te noemen is, worden veel bewoners geconfronteerd met hogere kosten. 

Alle reden om te kijken of er maatregelen zijn te treffen om de woning energiezuiniger te maken!
Terugverdientijd wordt korter

Door de hogere kosten van energie wordt het financieel steeds aantrekkelijker om jouw woning energiezuiniger maken. Door de recente hogere kosten van energie “verdien” je de investering die je doet steeds sneller terug. Zodra je de investering hebt “terugverdiend” ga je dus echt rendement maken hierop. Dat rendement zal veel hoger zijn dan het rendement dat je bijvoorbeeld op jouw spaargeld ontvangt.

Veel opties om te financieren

Er zijn meerdere mogelijkheden om de kosten voor verduurzaming te financieren. Zo kan dit bijvoorbeeld vanuit je spaargeld, de energiebespaarlening, je hypotheek of d.m.v. een consumptief krediet. Ook bieden sommige hypotheekverstrekkers al specifieke producten aan hiervoor.
We kijken naar jouw situatie en kijken samen welke financieringsmogelijkheid het beste aansluit bij jouw wensen.

Wij zetten het graag voor jou op een rijtje

Er zijn dus meerdere manieren om geld te lenen voor het energiezuiniger maken van jouw woning. Over het algemeen is dit een verstandige keuze omdat je in een relatief korte periode deze investering hebt terugverdiend en daarmee jouw totale woonlasten lager worden. Wil je eens kijken wat in jouw situatie mogelijk is? Neem dan contact met ons kantoor op. Wij zijn je graag van dienst.